Blog: Je moet je mooie idee gaan omzetten in een Stichting

Je moet je mooie idee gaan omzetten in een Stichting

Overgehaald door mijn omgeving en gesteund door mijn eigen intrinsieke motivatie werd de stap gezet. Goed Bedrag moest de wereld in!

 

Nou zit het ondernemen in mijn bloed, maar een Stichting oprichten… geen idee waar ik aan begon. Maar goed, mijn doel was helder.

 

Al snel volgde de rekening van de notaris, check. De rekening van de website, check. De rekening van de tekstschrijvers, check. De rekening van de KvK, check.

 

Tot het bestuur mij terugfloot. “Chris, vanaf nu gaan we op zoek naar andere geldstromen.” Dat vond ik lastig. Dit was toch mijn droom? Mijn idee? Waarom anderen daarmee belasten?

 

Tot mijn verbazing meldden zich sponsoren. Bedrijven die geloven in mijn concept en op die manier hun steentje willen bijdragen. Stil…

 

Zo ook deze week. Onverwachte kosten dienden zich aan. Kak! Na een nachtje slapen toch maar gedeeld met het bestuur. En de oplossing diende zich meteen aan.

 

Stichting Goed Bedrag heeft er een derde sponsor bij! Kim Schoenmakers en Edwin Koster hebben zich met hun bedrijf De zorg van de toekomst aangemeld als sponsor voor Goed Bedrag. Zo blij mee! Nogmaals dank lieverds.

 

Stichting Goed Bedrag is ‘wij’ geworden, check!

 

– Chris Miljoen

 

8 augustus 2019