Blog: Vieze dag en Zoete Kaart

Ik ben nogal van het gezonde, waar mijn gezin niet altijd even blij mee is geloof ik.

En het volgen van een opleiding over leefstijl het afgelopen jaar, helpt dan ook niet echt. Voor ze het wisten liepen ze nuchter te wandelen over onze Hemelse Berg en vertelde ik alles over insuline resistentie en oerprikkels.

 

Maar één dag in de week hebben we ‘vieze dag’. Meestal op donderdag. Dan komt alles in huis weer samen na een drukke week en begint stiekem ons weekend al een beetje. En daar hoort natuurlijk bij dat je alles mag eten waar je zin in hebt. Heerlijk!

 

Vorige week woensdag kreeg ik de vraag of ik zin had om een wijntje te komen drinken. Een wijntje drinken met lieve mensen.. dat sla ik zelden af. Dat wijntje ging over in een etentje en eindigde in een toetje. Dit alles had een reden: Edwin Koster en Kim Schoenmakers hadden me uitgenodigd, omdat zij zich met hun bedrijf “De Zorg van de Toekomst” wilden aanmelden bij Stichting Goed Bedrag!

 

Inmiddels hebben ze de Verklaring van Goed Bedrag op hun website staan en….kon ik ze bedanken met een Zoete Kaart van Diliana van Horssen, met wie we een samenwerking zijn aangegaan. Die taart van haar is echt verrukkelijk en gezond! En die lieve kaartjes erbij…

 

Ik hou van vieze dag! Ook op een woensdag…

 

– Chris Miljoen

 

5 september 2019