Blog: Cadeautjes…

Cadeautjes…

Ik ben er gek op! Elk jaar roep ik vanaf 1 mei “Wie is er bijna jarig?”, tot grote frustratie van mijn omgeving. Zo leuk!

 

Maar de echte cadeautjes zitten ‘m voor mij in hele andere dingen.

 

Een bericht in mijn What’s app: “He mooi mens, bedankt voor het delen van de info. Is een mooie stimulans. Geniet van je dag.” Top! Glimlach op mijn gezicht.

 

De dame op leeftijd die ik bijna elke ochtend tegenkom op mijn “Hemelse Berg” en zegt dat ze nu ook armoefeningen doet, nadat ze het mij weer had zien doen. Het beviel haar erg goed en ze bedankte me. Geweldig! Tweede glimlach op mijn gezicht.

 

Maar het mooiste cadeautje van vandaag is het logo op de website van onze nieuwe deelneemster Jacobine Melis. Samen met Jacobine volg ik de opleiding tot Leefstijlcoach en samen delen wij een passie voor de zorg. Jacobine heeft een prachtig bedrijf genaamd “Ontplooi” (zie www.ontplooi.nl). Met haar bedrijf gaat ze zich samen met ons inzetten voor goede doelen! Op haar website pronkt nu de Verklaring van Goed Bedrag.

 

Derde grote glimlach en vooral een dankbaar gevoel. Iemand die voelt wat ik voel en samen van betekenis wil zijn. Cadeautjes zijn er dus altijd en elke dag. Maar je moet ze wel zien!

 

– Chris Miljoen