Blog: De ochtend stond en de avond zat…

De ochtend stond en de avond zat…

“De ochtend stond en de avond zat…”

 

En dat gezegd hebbende, at die 13 jarige van mij met een grote glimlach gewoon weer verder.

 

We zijn op vakantie en dagelijks verbaast Bram ons met z’n woordgrapjes. En soms vind ik ze ijzersterk! Zoals deze. Het zette mij aan het denken.

 

Eerder die dag was ik aan het nadenken over een nieuwe post voor Goed Bedrag. Er heeft zich namelijk weer een nieuwe deelnemer gemeld, waar ik super trots op ben! En deze zin van Bram typeert mijn mooiste momenten met deze deelnemer.

 

Het afgelopen jaar hebben onze wegen elkaar gekruist en hebben we samen over de bergen van Kreta gewandeld. Deze groepsreis heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik heb blijvende aanpassingen gemaakt in mijn leefstijl en er een vriend bij gekregen. Een mega cadeau!

 

En blijkbaar heeft Goed Bedrag indruk op hem gemaakt. Hij heeft zich namelijk aangemeld als deelnemer bij onze stichting en de verklaring van goed bedrag ontvangen!

 

Met zijn prachtige bedrijf gaat hij zich samen met ons inzetten voor goede doelen. Want iedereen die met hem meegaat op reis mag zelf een goed doel kiezen waaraan hij gaat doneren. Check zijn website www.johnnykat.nl

 

Johnny Kat MBA, welkom bij Goed Bedrag! Deze keer neem ik jou mee op reis.

 

Ochtendstond…

 

– Chris Miljoen

 

18 juli 2019