Blog: Stichting Goed Bedrag heeft er een nieuwe sponsor bij!

Stichting Goed Bedrag heeft er een nieuwe sponsor bij!

Sommige mensen heb ik hoog zitten. Een daarvan is Maarten van Gelderen. Vier jaar geleden solliciteerde ik met succes bij Maarten als jurist. Een van de betere besluiten uit mijn carrière. Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten is echt een familiebedrijf. En zo voelt het elke keer weer als ik het kantoor binnenstap. Heel vertrouwd…

 

Ik liep al een tijd te spelen met de gedachte om Maarten te vragen sponsor te worden van Goed Bedrag. Ik wist dat hij het concept omarmde en toch vond ik het spannend om te vragen. Alsof ik weer solliciteerde:-) Soms heb je dat…

 

Zijn reactie was hartverwarmend en staat inmiddels te pronken op onze website:

 

“Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten draagt graag een klein steentje bij aan dit prachtige concept dat verantwoord maatschappelijk ondernemen combineert met het verstevigen van de band tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Chapeau!”

 

Dank lieve Maarten van Gelderen en Wouter van Gelderen!

 

– Chris Miljoen

 

16 juni 2019